Dorotka1981
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 2535
|
Aaaaaaaaa przebrnęłam przez wątek do połowy pooglądałam ileś tam zdjęć ale do wierszyka nie dotarłam  zajebista sprawa  moja Godzilla gdyby mi tak zrobiła chyba bym poszła siedzieć za czyny  Ale suknie sobie jebła niwziemską. Claridad co by tu pisać i tak wy wyszliscie zajebiście  Dodany tekst: Luty 21, 2010, 01:36:44
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://stuff.enbewu.net/aniaitomek/177_siw.JPG Państwo Młodzi 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2010, 01:36:44 wysłane przez Dorotka1981 »
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #150 : Luty 21, 2010, 12:57:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1343
:)
|
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
o fuck  ale tu też  znaczy godzilla aspiruje  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://stuff.enbewu.net/aniaitomek/066_siw.JPG Dodany tekst: Luty 21, 2010, 04:25:04
co śpiewała?  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://stuff.enbewu.net/aniaitomek/262_siw.JPG
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2010, 04:25:04 wysłane przez effik »
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1326
|
o fuck  ale tu też  znaczy godzilla aspiruje  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://stuff.enbewu.net/aniaitomek/066_siw.JPG Dodany tekst: Luty 21, 2010, 04:25:04
co śpiewała?  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://stuff.enbewu.net/aniaitomek/262_siw.JPG a cholera ja wie  ja mam automatycznie wyciszony odbior w jej przypadku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
a cholera ja wie  ja mam automatycznie wyciszony odbior w jej przypadku  dobrze babo, że masz dystans  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
dobrze babo, że masz dystans   ano zenku drogi  co innego mi zostalo. Albo dystans albo darcie szat i sypanie glowy popiolem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
albo darcie szat i sypanie glowy popiolem wink dobry czas mamy na to w roku liturgicznym 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
dobry czas mamy na to w roku liturgicznym  tez prawda  bedzie w Wielkanoc u nas goscila wiec obawiam sie jednak, ze nieco mi to zakłóci najradosniejsze swieto Kosciola 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
claridad, możecie się jajkiem stuknąć - "pomyłkowo" wcale nieugotowanym na twardo  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
tez prawda  bedzie w Wielkanoc u nas goscila wiec obawiam sie jednak, ze nieco mi to zakłóci najradosniejsze swieto Kosciola  może zapyta, w jakim kolorze masz ciuchy świąteczne, żeby się zsynchronizować  Dodany tekst: Luty 21, 2010, 04:56:01
claridad, możecie się jajkiem stuknąć - "pomyłkowo" wcale nieugotowanym na twardo  . 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2010, 04:56:01 wysłane przez effik »
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goga
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4360
|
ale kruszarka do lodu dobra rzecz  bym przyjęła chętnie a kup jej na zająca zestaw witamin dla staruszków - biowital i te tam - na sklerozę - oraz klej do protez 
|
|
|
|
|
|
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta. (G.B. Shaw)
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1343
:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
claridad aż trudno uwierzyć, że można być tak porąbanym jak ta teściowa szczerze współczuję, nie doczytałam, co zrobiłaś z tym wierszykiem? ja bym kazała to zdjąć, przecież ta kobieta nie rozumie chyba swojej roli na tej imprezie i w ogóle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sawa
Zupelnie nowa wiedźma
|
Claridad, nie zazdroszczę. Nie wiem, co gorsze: jej strój (miała bardziej "ślubną" w znaczeniu świecidełkowo-strojnym suknię niż Ty) Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://stuff.enbewu.net/aniaitomek/066_siw.JPG Czy ten obrzydliwy plakat. Przecież ona na tym zdjęciu wygląda jak Panna Młoda! Wiedziałaś, jaką kreację, biżuterię i fryzurę planuje na TWOIM ślubie? Bo plakat, to domyślam się, że niespodzianka...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
Claridad, nie zazdroszczę. Nie wiem, co gorsze: jej strój (miała bardziej "ślubną" w znaczeniu świecidełkowo-strojnym suknię niż Ty) Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://stuff.enbewu.net/aniaitomek/066_siw.JPG Czy ten obrzydliwy plakat. Przecież ona na tym zdjęciu wygląda jak Panna Młoda! Wiedziałaś, jaką kreację, biżuterię i fryzurę planuje na TWOIM ślubie? Bo plakat, to domyślam się, że niespodzianka... wiesz co ona mi powiedziala, ze ma...wpadajaca w roz. no wiec jak ja zobaczylam to za cholere tego różu nie widzialam, a byl moment ze wpatrywalam sie dosc intensywnie. Dla mnie njgorsze bylo to, ze jej maz a moj tesc jej nie powstrzymal. Oboje do tej pory uwazaja, ze nie ma sprawy. Jesli o mnie i o moja rodzine chodzi to zrobila z siebie posmiewisko. Inaczej nie mozna na to spojrzec. Ale wiesz...znam ja na tyle dobrze, ze po prostu sie spodziewalam ze wywinie taki numer. Dla niej najwzniejsza jest ona sama i nowe złote kolczyki. I tyle. Taki typ. Nasze relacje sa teraz poprawne ale nic ponad to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sawa
Zupelnie nowa wiedźma
|
Szkoda, że nikt jej nic nie wylał na tą suknię ślubną...przed wyjściem z domu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dorotka1981
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 2535
|
Claridad powiem ci że jak patrze na fotki to w tej kreacji co się potem przebrała o niebo lepiej się teściowa prezentuje! Z klasą tam wyszła w tej kiecce (nie ważne że czerwień bije po oczach jakby co dopiero kogoś zamordowała i umazana krwią wpadła) A na zdjeciu Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://stuff.enbewu.net/aniaitomek/262_siw.JPG ta po lewej to siostra godzilli??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
dorotka tak, to siostra blizniaczka. baaardzo fajna kobieta. no wiesz, ja nie mowie ze ona zawsze zle wyglada  Nie moj styl ale bywa reprezentacyjna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
Ej, to może je podmień  I gratulacje ogromniaste dla Was! 
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
vobi
Gość
|
a kup jej na zająca zestaw witamin dla staruszków - biowital i te tam - na sklerozę - oraz klej do protez albo ksiazke o savoir vivre, koniecznie z rozdzialem "jak sie ubierac na uroczystosci rodzinne" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorcia
Cicha wiedźma
Ilość piw: 39
|
 widzę, że temat godzilli nie do wyczerpania  PS. claridad chciałam jeszcze napisać, że mnie się podobał bardzo pomysł z cebulkami lawendy!!! bardzo oryginalny i fajny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
Szkoda, że nikt jej nic nie wylał na tą suknię ślubną...przed wyjściem z domu.
czegoś "wpadającego w róż" na przykład 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|