zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
No wiecie co  jestem psychologiem z zawodu, więc wiedziałabym gdyby to był pracoholizm  szewc bez butow chodzi ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #100 : Maj 11, 2011, 08:21:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
No wiecie co jestem psychologiem z zawodu, więc wiedziałabym gdyby to był pracoholizm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olgaaa1
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 23
|
Podobno każdy psycholog jest popieprzony 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Podobno na psychologię idą ludzie, którzy mają problemy i chcą sobie sami pomóc  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
olgaaa1 sorki, mnie rozbawilo to "wiedzialabym ze to pracoholizm", bo zawsze slyszalam, ze jesli ktos cierpi na jakis nalog, to twierdzi ze bynajmniej. Ale psychologiem nie jestem i poza forum innego uswiadomionego nalogu nie mam, wiec temat to dla mnie raczej teoretyczny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olgaaa1
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 23
|
Podobno na psychologię idą ludzie, którzy mają problemy i chcą sobie sami pomóc  . Na psychologię poszłam bo nie miałam pomyslu na siebie, a nie chciałam wybrać popularnej pedagogiki, resocjalizacji, po roku chciałam zrezygnować bo fakt same świry  ale jakoś tak życie studenckie mi się spodobało  poza tym taka popieprzona stałam się jak poszłam do pracy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 944
|
Cytat: szelma Dzisiaj o 09:41:08 olgaaa1, kurczę, ale przecież Ty się zajedziesz. Zdrowy egoizm to coś co najmniej potrzebnego w życiu.
szelma, normalnie Ci z rana poleje beer beer I ja też 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1343
:)
|
sprecyzuje:
odpowiedz na pytanie kim jestem przede wszystkim - "ja-ja" nie uwazam za egoizm.
Ja zrozumialam, ze Ty zrozumialas ze olga jest egoista:D Zle zrozumialam krotka piszac;) 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
|