|
diatoma
Zupelnie nowa wiedźma
|
dzięki dziewczyny, bo przerażona jestem podwójnie tymi zmianami które mnie czekają  !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #75 : Lipiec 29, 2010, 03:40:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niewiemjaka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1949
zimno mi w sny .....
|
witam, wybieram się niedługo na pierwszą przymiarkęSmiley poza tym okazało się wczoraj że jestem w ciąży, także jak wszystko będzie dobrze, to w dzień ślubu będzie to jakiś 9 tydzień ciąży, czyli równo 2 miesiące!!! czy któraś z was ma tą kwestię już za sobą? boje się czy zmieszczę się w suknię, jest dość opięta. będę uważać na to co jem żeby nie przytyć. Nie mam innego wyjścia. Ale się porobiło!!! wszystko zeszło na drugi plan Tongue gratuluje  :  : :  : :  : mialam podobna sytuacje  bylam w 8 tyg w dniu slubu, dowiedzialam sie miesiac przed slubem ze jestem w ciazy dzieki temu czy tez przez to wszystko stalo sie prostsze i juz sie kompletnie nie przejmowalam slubem  mialam inne odniesienie po prostu  dla mnie to bylo niesamowicie pozytywne czego Ci zycze a w dniu slubu bylam jakos podwojnie mega happy  no i niby na poczatku nie widac brzuszka to mimo to on jednak troszke rosnie, przynajmniej ja czulam sie "ciasniej" w sukience ale nic nie poprawialam ani nie zwezalam podsylam Ci foty na PW 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJestem Szczęśliwą Mamusią Wiktorka - ur.17.05.2009, 3580g, 58 cm
|
|
|
|
diatoma
Zupelnie nowa wiedźma
|
dzięki  !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
diatoma gratuluję  co do sukni to proponuje ostateczne przymiarki przełożyć najpóxniej jak się da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
gratulacje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sobieska
Gość
|
gratulacje!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
gratulacje  9 tydzień to u mnie było zero brzucha Dodany tekst: Sierpień 04, 2010, 01:46:54
chociaż rzeczywiście, jeśli suknia bardzo dopasowana, to najlepiej przymiarka jak najpóźniej
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2010, 01:46:54 wysłane przez doda »
|
|
|
|
|
|
diatoma
Zupelnie nowa wiedźma
|
mam ustalony termin przymiarki, w przyszły wtorek. tak się zastanawiam nad welonem, czy brać do kościoła ten długi? już mi przeszło parcie na niego, poza tym, potem na wesele trzeba by ten krótki przywieszać, trochę kombinowania, i jeszcze może sie włosy popsują, no nie wiem;/ poza tym zastanawia mnie bolerko, podobno wrzesień ma być ciepły, aczkolwiek 18 może już nie być bardzo ciepły, a jak będzie 20 stopni to chyba nieźle. jakiegos grubego nie będę brała, ewentualnie tylko żeby coś było na ramionach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
Ja mysle ze dluuugi welon do kosciola bedzie fajnie wygladal, pozniej mozesz go zdjac-ale nie zakladac juz krotkiego;)
Co do bolerka,moze i by sie przydalo, bylam na slubie gdzie mloda nie miala zadnego przykrycia-to byl koniec grudnia i bardzo zimno,on twierdzila ze nie czuła zimna:D
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
Jak dla mnie na kombinacje z welonem może nie byc czasu ani checi podczas ceremonii i potem w drodze na wesele. Może to chyba troche kłopotów przysporzyć, a nie daj boze sie fryzura potarga Bolerko jak najbardziej to już jednak nie jest lato i może powiać chłodem ( a i kościół to miejsce nie za ciepłe). Ja na 25 wrzesnia bolerko mam na pewno, tyle ze krawcowa w przed dzień doszyje mi rękawki jeszcze krótkie lub długie zależnie od pogody
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1232
zouza w pretensjach - podobno ;)
|
Jak dla mnie na kombinacje z welonem może nie byc czasu ani checi podczas ceremonii i potem w drodze na wesele. Może to chyba troche kłopotów przysporzyć, a nie daj boze sie fryzura potarga Ja zmieniałam welon (w kościele miała 3,5-metrowy) - wyjęcie grzebyczka od długiego i założenie krótszego welonu, który grzecznie czekał w samochodzie "ślubnym", zajęło mi... 5 sekund  nawet mam to utrwalone na filmiku nakręconym komórką przez koleżankę  Fryzura nic z nic się nie zburzyła. A dłuuugi welon to jest to... marzenie 
|
|
|
|
|
|
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego  /
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
|
Ja mialam welon krotki poprzypinany wsowkami, w kosciele jak juz ksiadz wychodzil po nas jakis "spozniny" gosc wchodzil i poinformowal mnie ze welon mi spadl  :D:D Poznie trzymal sie bez zarzutów:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoy
Wiedźma-plotkara
|
diatoma gratulacje!  ja w 9 tyg brzuszka nie miałam wcale za to piersi  więc może lepiej by tam było mieć jakiś zapas... Z drugiej strony z każdą bywa inaczej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diatoma
Zupelnie nowa wiedźma
|
jestem już po drugiej i ostatniej przymiarce. od momentu kiedy kupiłam suknię,w kwietniu, schudłam całe 5 kg, i to widać teraz po tej przymiarce. suknia ekstra się prezentuje. a dzidzia ma już 3cm. jak na razie piersi mi urosły, ale to dobrze, dekolt lepiej wygląda. trzeba było zwęzić suknię na biodrach bo odstawała. jeszcze tylko 10 dni i będę żoną 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
Nooo to brawo  Suknia napewno pieknie leży. Ze piersi urosły to chyba tylko atut  Piersi siup do góry a biodra w dół   powiedziałabym szczyt marzeń
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sobieska
Gość
|
to juz po....  jak było?? gratulacje!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alize
Zupelnie nowa wiedźma
|
Hehehe, dopiero teraz przeczytalam, że ślub byl z dzidzią w brzuchu, co za czad. Kurcze też bym tak chciała, to jest dopiero żywioł. Gratulacje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diatoma
Zupelnie nowa wiedźma
|
witam, rzeczywiście już po niestety pogoda spowodowała że jestem porządnie przeziębiona, poza mną spora ilość gości też się rozchorowałą. do kościołą założyłąm długi welon, potem w aucie przelożyłąm na krótki, było super, zero stresu. wiązankę wwybrałąm z frezji, -pęk 60 dorodnych nierozwiniętych frezji. pięknie było i na sali dekoracja z frezji ,goście nie mogli się napatrzeć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
diatoma, poka,poka! I gratulacje Pani żono! 
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
Norka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 128
|
Diatoma, gratulacje i najlepsze życzenia!  Czekamy na zdjęcia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
|
diatomaGratuluje  Pokaz kilka zdjec 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diatoma
Zupelnie nowa wiedźma
|
za dużo zdjęć nie mam, koleżanka mi raptem kilka wysłała bo na te od fotografa kilka miesięcy poczekamy, plener musiałam przełożyć bo i ja się rozchorowałam i fotograf, także nie wiem czy w oggóle się na niego zdecydujemy ze względu na to że za miesiąc mogę się w kieckę już nie zmieścić:) Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://img691.imageshack.us/f/mmmdj.jpg/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Norka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 128
|
Diatoma, ślicznie wyglądałaś, jaka figura! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958