inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Właśnie o tym przeczytałam w linku od Ddu, a ile normalnie kosztują dżinsy pepe?
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #150 : Wrzesień 07, 2010, 12:58:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
no ja dostałam jakis czas temu info na maila
ale jeansy sa około 400 zł
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
|
szelma
Gość
|
ile normalnie kosztują dżinsy pepe? Ok. 400 zł albo i więcej, o ile dobrze pamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1326
|
Ok. 400 zł albo i więcej, o ile dobrze pamiętam.
no jak ja oglądałam to od 400zł wzwyż  także szelmo dobrze pamiętacie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1469
|
ktoś ma jeansy z cubusa? warto jechać oglądać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Ja miałam na studiach, kupiłam je chyba na pierwszym roku i rozdarły mi się dopiero w tym roku, czyli miały 9-10 lat  Uwielbiałam je! Rozdarłam przechodząc przez chaszcze..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
Rozdarłam przechodząc przez chaszcze.. dama.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
także szelmo dobrze pamiętacie Cieszę się, claridadzie, że wraz ze zbliżającymi się urodzinami jednak nie ogarnia mnie starcza demencja  . A co do Pepe to kiedyś chciałam sobie kupić dżinsy, bo było -50%, ale oczywiście nie na te, które sobie wybrałam (na inny kolor z tego modelu). I kiedy pani przy kasie powiedziała, że należy się za nie 480 peelenów, to ładnie podziękowawszy jednak  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

|
inkageo jednym słowem warto, dzięki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
Cieszę się, claridadzie, że wraz ze zbliżającymi się urodzinami jednak nie ogarnia mnie starcza demencja  . A co do Pepe to kiedyś chciałam sobie kupić dżinsy, bo było -50%, ale oczywiście nie na te, które sobie wybrałam (na inny kolor z tego modelu). I kiedy pani przy kasie powiedziała, że należy się za nie 480 peelenów, to ładnie podziękowawszy jednak  . ja mam od nich jedne i w sumie nie to żeby coś ale jakoś nie powalają, o nie nie nie. Znaczy - są ok, ale np. "zwykłe" levisy dużo lepiej się trzymają po 2 latach niż Pepe po 1 roczku. Także wiesz, slusznie zaoszczędziłaś te peeleny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

|
Ok. 400 zł albo i więcej, o ile dobrze pamiętam.
za 400zł. to wolałabym sobie kuppić 4 jeansy za ok. 100  co mają w sobie niesamowitego te za 400?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Miałam jedne Pepe z przeceny i były BOSKIE. D. się we mnie zakochał, kiedy je miałam na sobie  . Ale to sztruksy były, więc naturalnie się wytarły i już nie wyglądały reprezentacyjnie. A normalna cena jednak trochę za wysoka - wolę levisy. Dodany tekst: Wrzesień 08, 2010, 09:11:34
co mają w sobie niesamowitego te za 400? A co jest niesamowitego w kieckach za 10 tys. zł? Taka sama zasada modowo-ubraniowa.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2010, 09:11:34 wysłane przez szelma »
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

|
A co jest niesamowitego w kieckach za 10 tys. zł? oj, nieraz jest  a jeansy to jeansy  są lepsze i gorsze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
A T-shirty to T-shirty - można kupić za parę złotych, a można za dużo więcej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
a ja levisow juz od dawna nie mialam, nie trzymaly sie na mnie za dlugo.. ale to byly czasy jeansow bez domieszek elastycznych - moze to byl problem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

|
Znaczy - są ok, ale np. "zwykłe" levisy dużo lepiej się trzymają po 2 latach niż Pepe po 1 roczku. A T-shirty to T-shirty - można kupić za parę złotych, a można za dużo więcej. ale z tego co pisze claridad te jeansy nie są jakoś wytrzymałe, więc spytałam się co w nich jest takiego ,że warto je kupić? przy t-shirtach raczej sprawdza się zasada tańszy= mniej wytrzymały
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2010, 09:36:06 wysłane przez jestynka »
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
spytałam się co w nich jest takiego ,że warto je kupić? Mnie osobiście podobają się ich modele i gdybym upolowała je w cenie levisów, to bym kupiła. Ale póki co nie wydam więcej niż 100 euro na dżinsy, więc kupuję levisy. Co do trwałości to ciężko mi osobiście powiedzieć - sztruks się wytarł, ale to normalne. Oprócz tego trzymały się długo - chodziłam w nich po domu jeszcze ze 3 lata  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

|
jestem przeczulona na punkcie wywindowanych cen (jak zwierzak na kazara  ) i zawsze drąże czy rzecz warta swojej ceny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
ja tam pepe lubie ogladac  kazar mnie irytuje juz przy witrynie  ale pepe jest na tyle pieknisty i oryginalny, ze moge uznac, ze place za niesztampowosc wlasnie, a nie za kolejne sekretarkowo-dziwkarskie szpile, o dizajnie raczej zwyczajnym, gdyby nie ta blyszczaca skora na przyklad
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

|
ale pepe jest na tyle pieknisty i oryginalny, ze moge uznac, ze place za niesztampowosc wlasnie czyli coś idzie za ceną, to rozumiem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
czyli coś idzie za ceną, to rozumiem wink dla mnie to stylowo bardzo pasi, ale tylko na wyprzedazach ewentualnie i ostatnio juz bylam tam, zeby kupic, to same durne rozmiary byly - natomiast w jeansach styl az tak chyba nie jest zauwazalny, zebym pamietala ich jeansy  w sumie nie mam nic jeszcze z pepe  a tak glosuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
co do pepe to faktycznie te spodnie sa nie do zdarcia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
My mamy outlet pepe w factory, ale on właśnie nijak nie zachęca do zajrzenia do środka, jeszcze nigdy tam nie byłam chyba  Wygląda ponuro i nawet nie kojarzę, żeby coś było na wystawie  Następnym razem wejdę do tej strefy mroku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

|
ja wogóle nie kojarzę tych jeansów  zwróce uwagę czy u nas w factory są
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
Kurna a moje pepe się bardzo wytarły a nie chodzę w nich baaardzo często. A np. zwykłe levisy w ogóle nic - nie sprały się ani nie przetarły. Zaczynam podejrzewać, że jak tak dalej pójdzie to do śmierci będę w nich chodziła. I za każdym razem jak wyciągam z pralki jak nówki. Pepe mi się podobają i kolorem i krojem ale wyglądają już na takie które mają z 10 lat. Nie wiem czemu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|