|
szelma
Gość
|
dla mnie to one są zwężane w samych kostkach AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!  Jak wrócę z PL, to zrobię im zdjęcie na płasko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #125 : Maj 12, 2010, 07:24:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1326
|
ja mam jedne od Pepe - prezent ślubny od meża  Ja sama je lubie, ale wszyscy mówią, że wyglądam w nich średnio bo są za luźne  i tradycyjne levisy w których czuję się jak parówka wbita w za ciasną folię  i jedne z tatuuma, które mają nadmiernie rozbudowaną częśc przednią i stawiają w wątpliwość moją ostateczną płeć. I jedne Lee które w biodrach sa za ciasne a w nogawkach za luźne. Podsumowując: średnio mi idzie dobieranie dzinsów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tucha
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 25
|
Polecam jeansy z Mango, mam jedne rurki które pasują do szpilek i na wycieczkę  poza tym ostatnio jestem fakną krótkich spodenek jeansowych (uwaga! nie tych ledwo za pupę  , tylko te do połowy uda) przy odpowiedniej stylizacji rowniez pasują do wszytskiego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
Polecam jeansy z Mango a ja miałam ochotę na zakup kiedyć, bo nieźle lezały, ale poprzekrecane szwy zniecheciły mnei chyba na zawsze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
Zakupilam w weekend nowe dzinsy. Jedne z MetlingPot, czarne z prosta nogawka, pierwszy raz mialam je na sobie i leza naprawde super. Z reguly musze przymierzyc kilka par, a te wyciagnelam, zalozylam i kupilam  A drugie czarne rurki z H&M, tez dobrze leza.
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Maya pokaż te spodnie 
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
Maya pokaż te spodnie  moge tylko rurki, bo drugie musialam dac do skrocenia i dopiero w przyszlym tygodniu odbiore.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
pokaz, pokaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 944
|
A drugie czarne rurki z H&M, tez dobrze leza. muszę w końcu spróbować spodnie z HM, bo chyba dużo tu Was je chwali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
A ja tak bardzo nie lubię spodni kupować, że mam tylko 2 pary dżinsów. A przydałyby mi się, bo chodzę często, piorę i się szybko niszczą.
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
ja tez powinam sobie kupic jakies pozadne jeansy, ale nie kupie niestety.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
ja tez powinam sobie kupic jakies pozadne jeansy, ale nie kupie niestety..  Czyżby wiecieco? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3229
|
Czyżby wiecieco?  ojej, ojej!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
A może Abkasia nie kupi, bo przeczytałam, że zrujnowała się na okulary, a już chciałam puścić plotę do Rubin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
A może Abkasia nie kupi, bo przeczytałam, że zrujnowała się na okulary, a już chciałam puścić plotę do Rubin  no dokladnie...  zrujnowalam sie  ale jak schudne jeszcze ze 3 kg, to wejde w stare dobre jeansy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
może podzielisz się widokiem? kiedys sie przy okazji sfotografuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1469
|
w temacie jeansów  któraś jeszcze chodzi w rozszerzanych?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
ja chodze w klasycznych prostych, teraz właśnie kupiłam jedne za 31zł w outlecie benetona, tylko musze skrócić dać nie nosze ani rozszerzanych, ani rurek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
w temacie jeansów Grin któraś jeszcze chodzi w rozszerzanych? jesli masz na mysli bootcut, to tak. Jesli dzwony to nie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
ja zakupilam oststnio boyfriend fit i one takie z deka szerokawe nogawki maja  nie wiem czy sie zalicza do rozszerzanych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
ja zakupilam oststnio boyfriend fit i one takie z deka szerokawe nogawki maja  nie wiem czy sie zalicza do rozszerzanych ale one chyba maja proste i szerokie nogawki? Raz przymierzylam i od razu zdjelam, bo wygladalam tragicznie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
ale one chyba maja proste i szerokie nogawki? o, wlasnie, to sie nie licza  te moje bardzo szerokie nie sa i fajnie podnsza tylek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ddu
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1948
|
moze komus sie przyda: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.groszki.pl/groszki/1,95942,8333507,Dzinsowe_rabaty___sprawdz__gdzie_warto_kupic_denim_.html chyba sie wybiore do hm, musze kupic jakies do czasu kiedy , mam nadzieje, wmieszcze sie w moje spodnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
w Peepe jest teraz taka promocja żeby przynieść dowolne swoje spodnie jeansowe a sie dostanie w zamian za nie rabat 100 zł
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
|