effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
no jak to jak się czyści klawiaturę? obraca do góry nogami i trzepie aż wszystko wyleci  w lapku nie bardzo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 02, 2010, 01:35:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
no jak to jak się czyści klawiaturę? obraca do góry nogami i trzepie aż wszystko wyleci  w lapku nie bardzo  no bo to jest czyszczenie pracowej klawiatury. W laptopie mozna tez tak zrobic, ale trzepiac delikatnie. Poza tym chyba tylko sprezonym powietrzem. Jak masz duze odstepy miedzy klawiszami mozesz sprobowac patyczkiem do uszu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Do zwyklego czyszczenia uzywam wizytowek (oczywiscie nie swoich  ), mam jedna plastikowa i swietnie sie sprawdza  Ale wszystkiego nie wydlubie, bleeee;)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2010, 01:56:11 wysłane przez mayagaramond »
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
Mój mąż wyciąga literki, myje, suszy, wyciera. I robi jeszcze temu zdjęcia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
boże, ja to jednak syfiarz jestem... nigdy nie czyściłąm klawiatury. i nawet nie pomyślałam, żeby czyścić...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rubin04
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3450
Ko, ko, ko..
|
ja w pracy jadałam regularnie jagodzianki nad klawiatura aż w końcu nie mogłam już pisać..  Abkasia, ja swojego straego laptopa dałam P. i on tam się bawi i wywala literki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|