mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
 |
« : Lipiec 30, 2010, 11:13:17 » |
|
Jakie jest pytanie kazdy widzi 
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Lipiec 30, 2010, 11:13:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Sprężonym powietrzem można wydmuchać brudki spod spodu  . Można wyciągnąć wszystkie klawisze i tak wyczyścić, ale pamiętaj, żeby ułożyć je odpowiednio, bo potem zapomnisz, co gdzie było  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6366
zdezaktualizowany opis...
|
wyciagnac literki, umyc w wodzie z plynem, poczekac az wyschna, srodek przeczyscic wacikiem ze spirytem na przyklad  uwazac ze spirytem na napisach, bo moze rozmazac farbe  potem zabawic sie w puzzle i poukladac tak jak bylo jesli tak sie boi osoba to kupic sprezone powietrze w puszce i psssssssssssyyyyykac po klawiaturze w rowy  reszte przetrzec szmatka z jakims plynem  Dodany tekst: Lipiec 30, 2010, 11:17:34
żeby ułożyć je odpowiednio, bo potem zapomnisz, co gdzie było Cheesy. no wiesz? :> a to nie mozna sobie foty klawiatury wydrukowac?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2010, 11:17:34 wysłane przez zwierzatko_mojej_mamy »
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Sprezone powietrze?? A co to za cudo?
A jak sie wyciaga literki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
No powietrze sprężone  . W puszce kupujesz. Np. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.patmedia.pl/sklep/catalog/product_info.php/manufacturers_id/47/products_id/783 A literki się delikatnie podważa i wyskakują same  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
No powietrze sprężone  . W puszce kupujesz. Np. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.patmedia.pl/sklep/catalog/product_info.php/manufacturers_id/47/products_id/783 A literki się delikatnie podważa i wyskakują same  . zylam w nieswiadomosci, nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Hehe  . Szelma się zna - sprzedawała co lato takie rzeczy, to wie  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
koszt niewielki Zależy, jaką masz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Hehe  . Szelma się zna - sprzedawała co lato takie rzeczy, to wie  . szukamy tego z kolezanka i nie wiemy jak sie nazywa po niemiecku (komprimierte Luft nie pasowalo). Kolezanka - moze cos z "blasen"?  (einen blasen to po niemiecku robic loda)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6171
|
ja swoja odkurzam odkurzaczem bez koncówki  i przecieram szmatką;)
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
najłatwiej kupić nową  koszt niewielki zalezy jaka masz klawiature  Poza tym troche bez sensu wyrzucac cos, co dziala, tylko dlatego, ze jest uswinione 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
 Druckluft jest możliwy czy walę głupotę jakąś okrutną?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
 Druckluft jest możliwy czy walę głupotę jakąś okrutną? bingo. Wlasnie znalazlysmy: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.pearl.de/a-PE3105-5025.shtml
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2010, 11:32:51 wysłane przez mayagaramond »
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1548
|
jestem zszokowana!!!!!!! Nie wiedziałam, że literki można wyciągać 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2010, 01:43:12 wysłane przez feeling.good »
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
mi hugo powylamywal juz polowe literek w laptopie i musze kupic nowa klawiature....  nie mam juz entera, altu, literki N 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2584
|
No wlasnie z klawiatura w lapku jest gorzej, bo ona zazwyczaj jest w calosci i nie da sie literek powyciagac, co skutkuje literowkami jak u mnie, bo mam syf nieziemski. A sprezonego powietrza sie boje, bo ono jest tak sprezone, ze przy rozprezaniu pokrywa klawiature lodem. I az trzeszczy. Psiknelam na lapka raz i wolalam nie ryzykowac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1360
|
moja mama kiedyś klawiaturę odkurzała odkurzaczem. zorientowałam się, jak zobaczyłam, że brakuje F6. było w odkurzaczu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Zawsze można iść do komputerowego, że przepsikali lapka powietrzem takim nie z puszki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Zawsze można iść do komputerowego, że przepsikali lapka powietrzem takim nie z puszki.
a skad to powietrze bedzie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoy
Wiedźma-plotkara
|
można też wyjąć literki, zagrać w skrable i włożyć z powrotem wszystkie! literki  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
moj kolega z biura co piatek czysci swoja klawiature w ten sposob, ze stawia ja pionowo i kilka razy uderza w biurko, zawsze cos sie wysypie - choc porzadny jest i nie je przy komputerze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3720
|
Ja kiedyś w lapciu czyściłam wykałaczką  J. używa sprężonego powietrza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goga
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4360
|
ja robię fotę a potem wywalam literki ale ostatnio mam duzo czasu to chyba bardziej z nudów 
|
|
|
|
|
|
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta. (G.B. Shaw)
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1512
|
moj kolega z biura co piatek czysci swoja klawiature w ten sposob, ze stawia ja pionowo i kilka razy uderza w biurko, zawsze cos sie wysypie - choc porzadny jest i nie je przy komputerze Ja tak samo robilam. I wiecie co z niej wypadalo? Rzesy! Dlugie, czarne rzesy! Tak kolo 10 tygodniowo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sputnik
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2310
|
w pracy też waliłam klawiaturą, wypadały okruszki, dużo okruszków...  rzęs nie zaobserwowałam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|