|
szelma
Gość
|
walcz kobieto Eeee, a co złego w nieopalonej skórze? Trzeba ją dumnie nosić i tyle  . Swego czasu tylko plebs był opalony  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 09, 2010, 08:04:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
ojtam ojtam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3357
|
to jestem bardzo splebsiona 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
jasne, ze tak, w koncu na roli robisz ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

|
jasne, ze tak, w koncu na roli robisz ;P
skończyło się opalanko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
No coż macie racje  Jak ktoś spyta dlaczego taka blada to powiem, że błękitna krew arystokracji tak ma  garnier ladnie pachnie i nawilża wiec bede używac pomimo braku efetu "muśnięcia słońca" Heh powiem Wam ale zbieg okoloczności mnie spotkał ostatnio :0 W dniu mojego slubu są jeszcze dwa inne. My o 13 a są jeszcze o 14 i 15. troche się martwiłam, ze bedzie problem z wychodzeniem z kosciola zeby goscie pomiedzy weselami sie nie pomieszali. O tuż okazało się, że ślub po Nas ma moja przyjaciółka z lat przedszkolnych z którą straciłyśmy kontakt gdy się przeprowadziała ( hmmm chyba z 17 lat temu). A z sentymentu powróciła do okolicy na ślub. Idę dzisiaj na poszukiwania bielizny godnej uczestniczenia w takim dniu  No i może kupię coś na noc poslubną bo tak spać w bawełnianej piżami to chyba nie bardzo ( a powiem że nie sypiam w koroneczkach neistety)  A wy miałyscie "coś ekstra" pod sukienka i na Sławetną Noc poślubną ?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 18, 2010, 07:22:35 wysłane przez rudasekawf »
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
czyli dalej nic a nic opalenizny ? :> no to juz nie ma innego wyjasnienia jak ta arystokracja  pod sukienka koronki tak, co do nocy to sie kompletnie nie przygotowalam wizualnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
A wy miałyscie "coś ekstra" pod sukienka i na Sławetną Noc poślubną ? Pod sukienką miałam tylko wygodne majtki (stanika niet, bo miałam gorset od kiecki - co prawda miałam jeszcze stanik mieć, ale zapomniałam go założyć  )  . A na noc poślubną oraz na noc po nocy zanabyłam coś specjalnego, owszem  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
Udało sie dzisiaj kupic jedynie wygodne majteczki pod suknie slubna (stanik mam już, tradycja mówi, ze trzeba miec na sobie cos starego, a w zeszłym roku kupilam idealnie pasujący do sukienki wiec zostawiam) Niestety nie udało się kupić nic szałowego do spania. Jest jeszcze troche czasu to poszukam. na poczatku wrzesnia przymiark wrzuce jakies zjecia jak sukienka ogolnie wyglada. Na fryzurze byłam już wczesniej dużo i na makijażu też wiec dopiero ślubne wrzuce  kiss obiadek trzeba robić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
rudasekawfNasza noc poslubna byla nad ranem  Mysle ze ladna bielizna pod suknia wystaczy-w koncu maz zedrze to wszystko z ciebie  
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
Idę dzisiaj na poszukiwania bielizny godnej uczestniczenia w takim dniu jejeje No i może kupię coś na noc poslubną bo tak spać w bawełnianej piżami to chyba nie bardzo ( a powiem że nie sypiam w koroneczkach neistety) blush A wy miałyscie "coś ekstra" pod sukienka i na Sławetną Noc poślubną ? a gdzie tam, spać poszłam od razu w piżamie ze snoopym  toż to 7 rano była 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2010, 02:17:45 wysłane przez effik »
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1326
|
a gdzie tam, spać poszłam od razu w piżamie ze snoopym  toż to 7 rano była  ja też  jeszcze tak się spakowałam, że mama jechała do domu przywieźć mi kosmetyki do demakijazu i piżamę  zanim zmyłam wszystko to minęło z 20 minut i padłam spać jak rażona piorunem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1360
|
ja pod suknią miałam cielistą bieliznę, a więc mało sexy, ale wszystko inne prześwitywało. dlatego też miałam drugi zestaw specjalnie na noc pośkubną, w który się przebrałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
ja pod suknią miałam cielistą bieliznę, a więc mało sexy, ale wszystko inne prześwitywało. dlatego też miałam drugi zestaw specjalnie na noc pośkubną, w który się przebrałam.
ja miałam bieliznę z dwóch różnych kompletów, bo jak kupiłam sobie ładny stanik, majtasy i pas do pończoch, to mi babka powiedziała, że szkoda wszywać taki ładny stanik do sukni (miała na plecach "łezkę", więc trzeba go było ciąć) i mam sobie kupić jakiś tańszy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
szkoda wszywać taki ładny stanik do sukni (miała na plecach "łezkę", więc trzeba go było ciąć) i mam sobie kupić jakiś tańszy i myśle, że babka miała rację   Ja ostatecznie mam "stary" wygodniutki staniczek, tylko majtasy dokupiłam jakies koronkowe. A co do nocy poślubnej spać poszłam od razu w piżamie ze snoopym to całkowita racja. Raczej padniemy jak maliki  a jak nie to się powie, że od dzisiaj śpimy nago   i koniec
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
a jak nie to się powie, że od dzisiaj śpimy nago SmileySmiley mąż na pewno będzie zadowolony 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
Noooo to udało się kupić butki na ślub i na zamianę na weselu. Co myślicie? Trochę się martwię o ten korkowy obcas w butach na zmianę,, nie będzie to dziwnie wyglądało ( były tak wygodne ze nie mogłam się oprzeć zakupieniu ich  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
|
Trochę się martwię o ten korkowy obcas w butach na zmianę,, nie będzie to dziwnie wyglądało ( były tak wygodne ze nie mogłam się oprzeć zakupieniu ich crazy) Nikt nie beszie zwracal uwagi na buty:D zwaszcza w pozniejszej porze  kilka kieliszkow i nikt nawet nie zauwazy ze masz inne buty 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
korkowy obcas w butach to nic. ja się boję o twoje palce, jak ci ktoś nadepnie, bo chyba te butki na zmianę nie mają platformy, co? ale może nikt nie nadepnie, bo w końcu nie będzie widział gdzie masz stopy pod suknią 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

|
coś na noc poślubną kupiłam po pytaniu mojej fryzjerki "co masz na noc poślubną?" "no nic"... "no to leć i kupuj" to poszłam z tym kokonem na głowie i wybrałam szybko dwie koronkowe koszulki z gaciami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
korkowy obcas w butach to nic. ja się boję o twoje palce, jak ci ktoś nadepnie, bo chyba te butki na zmianę nie mają platformy, co? ale może nikt nie nadepnie, bo w końcu nie będzie widział gdzie masz stopy pod suknią  kurcze o tym nie pomyslałam ze mnie zadeczą na śmierć   postaram sie stopy ukryć pod zwalami materialu sukienki  to poszłam z tym kokonem na głowie i wybrałam szybko dwie koronkowe koszulki z gaciami
Heh tego jeszcze nie było  usmiałam się nieźle. a tak btw to fajna fryzjerka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
|
kurcze o tym nie pomyslałam ze mnie zadeczą na śmierć SmileySmiley postaram sie stopy ukryć pod zwalami materialu sukienki knuje Nie zdepcza  Ja mialam klapki na obcasie przez cale wesele i nikt nie siegnal do moich palcow:) Ale buty nie zmienisz od razu po wejsciu na sale  Chodz w nich juz teraz,rozchodzisz,przyzwyczaisz sie i wytrzymasz dlugo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
Chodziłam dzisiaj i troche nogi bolą jednak na takim obacasie jak sie wogole nie chodzi. Ja to zawsze mykam w adidaskach i dzinsach i ciezko miałam w szafie znalesc cokolwiek co wy pasowało do takich butów   ( a koniecznie chciałam wyjsc po ulicy bo po domu nie da się rozchodzic butów) Jak to mój stwierdził "wyglądasz jak byś się skradała". Mam miesiac zeby sie nauczyć chodzic w takich obacasach. Jakies dobre rady? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator