mayagaramond
Moderator

|
 |
« : Sierpień 24, 2010, 10:36:06 » |
|
Na razie zaloze watek, a tekst dopisze pozniej 
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Sierpień 24, 2010, 10:36:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6177
|
Maya - ja widziałam TYLE fajnych rzeczy w nowych kolekcjach ktore bym chciała miec na nowy sezon, że chyba bym zbankrutowała  w związku z tym wole o tym nie myśleć
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
To ja wstawię na razie nieosiągalną teczkę i osiągalne buty, które już widziałyście zresztą  A cieszę się, że wraca brąz i to we wszystkich wydaniach, bo mam fajne brązowe kozaki i może uda mi się do nich dopasować wreszcie płaszcz  Najlepiej butelkowozielony 
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
ja chce te buty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
One nie są lakierowane, tylko polerowane chyba, jak nie widziałaś to tutaj na nodze, dziewczynom się ten szpic nie podoba, a ja właśnie dlatego zwróciłam na nie uwagę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
Inka tez mi sie te buty bardzo podobają i mierzyłam je w Kazarze, ale wydały mi sie dość twarde
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2010, 11:32:33 wysłane przez salsa »
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
No nie są super wygodne, chodzi się dobrze, są stabilne i dobrze wyprofilowane, ale jednak paluchy mają z przodu trochę ciasno  Tym bardziej, że ja w zasadzie najczęściej w zamszowych chodzę, uwielbiam zamsz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
uwielbiam zamsz Smiley ja tez właśnie chce tkaie na jesien choc moj mąz sie śmieje ze mnie ze bardzo praktyczne buty chce zakupić - będę w nich chodzić jak nie będzie deszczu i po burze  a te czerwone wyglądowo tez bardzo mi sie na nodze podobały
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Za duże nie są, bo ledwo wcisnęłam 37, sztywne są 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
Mnie się marzą na jesień granatowe/czarne buty z białymi noskami. Oczywiście ich nigdzie nie widziałam 
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
cherry
Mrukliwa wiedźma

|
mayagaramond  dzieki za watek mam nadzieje, ze znajde jakies inspiracje - bo musze szafe uzupelnic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Taka gruba skóra na wysoki połysk, chyba nigdy nie będzie miękka, bo gdyby była, to przy takim wąskim fasonie przodu buta, rozpychające się w miękkiej skórze palce psułyby jego formę  Ale mierzyłam nową parę, może po jakimś czasie robią się wygodniejsze i być może były na mnie minimalnie za małe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
ja mam plany i zamierzam je wprowadzić w życie  choć wydam chyba całą moją kasę, którą zarobiłam ostatnio (a właściwie to dopiero zarobię, bo jeszcze jej nie mam  ) porządna skórzana torebka elegancki skórzany portfel płaszcz jesienny torba na laptopa (to mi M. obiecał) pochodziłam sobie wczoraj po GM i wyjątkowo sporo rzeczy mi się podoba z nowych kolekcji ale powyższe są priorytetem 
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Ale są w szpic i mają wąskie i całe zabudowane przody? Zresztą bez sensu gadać o wygodzie buta, każdy ma inną stopę i inaczej ją oceni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Fajne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
mayagaramond  dzieki za watek mam nadzieje, ze znajde jakies inspiracje - bo musze szafe uzupelnic jak znajde czas to powstawiam must-haves sezonu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 1346
Leniwiec :)
|
maya wstaw wstaw bo nie wiem czego jeszcze potrzebuje  Buty mam, dzinsy mam, kurtke mam, sweter, czapke i torebke na zime mam.. Sukienke do pracy tez mam.
|
|
|
|
|
|
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife 
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
Elle mowi - camelowy bez, peleryna, mocna czerwien w duecie z czernia, garnitur, skorzana kurtka, koszula, Chanelowski zakiet. W butach pogrubiony obcas,najlepszy prosty slupek, czubki lekko wydluzone i zaokraglone. Bizuteria w jak najwiekszej skali.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2010, 04:10:56 wysłane przez mayagaramond »
|
|
|
|
|
cherry
Mrukliwa wiedźma

|
porządna skórzana torebka oj tez potrzebuje... jak znajde czas to powstawiam must-haves sezonu Grin no to ciekawam, bo z tymi must-have to roznie bywa - nie zawsze do twarzy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 1346
Leniwiec :)
|
magdarynka camelowy bez jest szczegolnie fajnym kolorem dla mnie  ale nawet mam plaszczyk w takim kolorze  tylko go nie nosze  skorzana kurtke mam  czerwone tez sie znajdzie... eee to nie jest ze mna tak zle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
Buty mam, dzinsy mam, kurtke mam, sweter, czapke i torebke na zime mam.. Sukienke do pracy tez mam. no i wystarczy  Ja tez nie wiem, co mi potrzebne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
Zmus sie w imie wyzszych wartosci U mnie lipa, ale tlumacze to tym ze sama sobie trendy wyznaczam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
Elle mowi - camelowy bez jasne juz lecę  jednej z najbardziej nietwarzowych kolorów dla brunetek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
jasne juz lecę  jednej z najbardziej nietwarzowych kolorów dla brunetek cale szczescie ze pozwalaja jeszcze nosic czerwien z czernia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|