OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 944
|
a ja mam bialy Grin Zawsze mi się taki marzył, ale rozsądek bierze górę, bo znając moje szczęście, po 2 sekundach byłby upaćkany.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #50 : Sierpień 25, 2010, 10:26:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6177
|
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
Zawsze mi się taki marzył, ale rozsądek bierze górę, bo znając moje szczęście, po 2 sekundach byłby upaćkany. moj nawet przezyl wiekszy wypadek. Nisolam tace z makaronem z sosem pomidorowam i wywalilam sie na schodach. I nic, nawet jednej plamki nie bylo
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
ja swoj daje na koniec sezonu do czyszczenia i juz do tej pory jedynie co to był leko przybrudzony ale nie zaliczyłam większej wtopy  wszystko przede mną
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
Kolejna kobieta luksusowa z jasnym, popielatym płaszczem 
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
Widzialam na zdjeciach a gazecie, ze H&M ma jasne skorzane spodnie, a Hallhuber skorzana sukienke! I napalilam sie. Niestety spodni nie ma na stronie netowej, a hallhuber nie ma w ogole netowego sklepu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
ja wczoraj widziałam w h&m fajny płaszcz przejściowy na jesień - nie ma go w necie niestety ma takie długie lekko bufkowe rękawy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
Znalazlam sukienke, ale w necie jest tylko czarna: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.impressionen.de/shop/produkt/Lederkleid/4212691 A ja bym wolala jasna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
ale jasnokremowe, czy jasnoszare? czy jeszcze insze?
chyba cynamonowe, jesli dobrze pamietam kolor. Dodany tekst: Sierpień 25, 2010, 11:48:56
Ta mi sie b. podoba: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://cgi.ebay.de/Leder-Kleid-Echtleder-Marccain-Reisverschlus-Gr-N2-34-/230514088432?pt=Kleider
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2010, 11:48:56 wysłane przez mayagaramond »
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
Ta mi sie b. podoba: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://cgi.ebay.de/Leder-Kleid-Echtleder-Marccain-Reisverschlus-Gr-N2-34-/230514088432?pt=Kleider powiem wam, ze nie rozumiem czemu co jakis czas wraca moda na ten kolor nikt kogo znam nie wygląda w tym dobrze, a widziałam juz na wielu osobach dla mnie to trochę kolor rzadkiej kupy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
dla mnie to trochę kolor rzadkiej kupy i to jest marketing - w opisie jest kolor koniaku. Od razu brzmi lepiej niz "kolor rzadkiej kupy"  I kolor koniaku b. mi sie podoba, no ale musialabym przymierzyc. I jesli chodzi o ubrania za skory, to sukienki wg moim zdaniem lepiej w takim kolorze niz czarnym albo nie daj boze czerwonym 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
mnie sie najbardziej podobają sukienki w szarej skórze  albo kurteczki do koloru kupy/koniaku/karmelu/musztardy jakos nie moge sie przekonać  jak poznałam meza, to miał taki podkoszulek (dobrze ze go znalazłam w szafie - a nie na nim, bo nie wiem jakby sie to potoczyło  ) w kazdym razie po moim pytaniu: dlaczego masz koszulke w kolorze kupy koszulka nagle "zniknęła"
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2010, 12:10:54 wysłane przez salsa »
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
Ja juz sie troche obkupilam. Kupilam bluzke z dlugim rekawem, dwa swetry i dwie kamizelki. Poluje jeszcze na spodniczke, buty (czerwone i czarne baleriny) i jakas biala koszule, albo i ze dwie. Nie wiem po co mi to bo z domu nie wychodze praktycznie, ale kupowanie jest przyjemne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
Chcialabym taki fason plaszcza: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.yoox.com/item/YOOX/MAURO+GRIFONI/dept/clothingwomen/tskay/B490DC11/rr/1/cod10/41183991UB/sts/sr_clothingwomen80 Tylko ten kolor akurat mi sie nie podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Chcialabym taki fason plaszcza: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.yoox.com/item/YOOX/MAURO+GRIFONI/dept/clothingwomen/tskay/B490DC11/rr/1/cod10/41183991UB/sts/sr_clothingwomen80 Tylko ten kolor akurat mi sie nie podoba. Ten kolor wg mnie jest bardzo elegancki i nie mam skojarzeń z fekaliami 
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
do koloru kupy/koniaku/karmelu/musztardy jakos nie moge sie przekonać ja tez nie. Ale to tez chyba dlatego, ze niezaleznie od mody i faktu czy mi sie podobaja czy nie bardzo zle w takich odcieniach wygladam. Dodany tekst: Sierpień 25, 2010, 01:23:49
A ja mam cztery plaszcze: dwa prochowce taliowane (bezowy i ciemna czerwien) i dwa welniane (bury szafir ze stojka i czarno-bialy w jodelke). Nietety te cieple sa w Hiszpanii :-(
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2010, 01:23:49 wysłane przez nionczka »
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
Ten kolor wg mnie jest bardzo elegancki i nie mam skojarzeń z fekaliami  skojarzen tez nie mam, ale wolalabym jasniejszy: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://trends.glamour.de/galerien/die-schoensten-camel-nuancen-fuer-herbst-winter-2010-11-1-jpg/7579/481298
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
Chcialabym taki fason plaszcza: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.yoox.com/item/YOOX/MAURO+GRIFONI/dept/clothingwomen/tskay/B490DC11/rr/1/cod10/41183991UB/sts/sr_clothingwomen80 Tylko ten kolor akurat mi sie nie podoba. mam taki w kolorze butelkowej zieleni Dodany tekst: Sierpień 25, 2010, 01:42:55
skojarzen tez nie mam, ale wolalabym jasniejszy: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://trends.glamour.de/galerien/die-schoensten-camel-nuancen-fuer-herbst-winter-2010-11-1-jpg/7579/481298 ten kolor duzooo lepszy choć to niestety dalej odcień beżu
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2010, 01:42:55 wysłane przez salsa »
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
choć to niestety dalej odcień beżu no bo teraz zachorowalam na bez  Troche dziwne, bo w ogole bezu nie nosze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
bezu nie nosze wink ja tez nie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
mam zdjecie sukienki:
golinda - oklamalam cie, co do koloru - te spodnie sa troche jasniejsze od tej sukienki, ale nie ma ich na stronie h&m
EDIT - zadzwonilam do H&M i spodnie pewnie beda w polowie wrzesnia.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2010, 05:22:51 wysłane przez mayagaramond »
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3228
|
EDIT - zadzwonilam do H&M i spodnie pewnie beda w polowie wrzesnia. a po wiele te spodnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
a po wiele te spodnie?
ok. 150€
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
w kazdym razie po moim pytaniu: dlaczego masz koszulke w kolorze kupy koszulka nagle "zniknęła" 
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|