|
ka-milka
Zupelnie nowa wiedźma
|
Wiecie co?? Najgorsze jest to, że często fotograf nie liczy się ze zdaniem Młodej Pary. Moja siostra miała pewne pomysły na swoje zdjęcia, ale fotograf ich nie wykorzystał. Zrobił jak chciał. No i na sesji w plenerze tez nic nie mówił tylko kazał stanąć i już pstryk. A skąd my zwykli ludzie mamy wiedzieć jak się ustawić?!?! Eh, ale zdarzają się też super fotografowie!! Mają tak piękne zdjęcia, że aż kipi emocjami z fotek!!!  A tak w ogóle to zapraszam do obejrzenia zdjęć z mojego ślubu na
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2009, 10:28:38 wysłane przez zwierzatko_mojej_mamy »
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #150 : Kwiecień 16, 2009, 10:11:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
ka-milka po to sa portfolia, zeby wybrac takiego fotografa, ktorego ujecia i pomysly najbardziej nam odpowiadaja  no i pogadac nie zaszkodzi, czy jest otwarty na propozycje, czy nie bardzo  ja tam mialam propozycji zero na plenerze swoich, bo 1. przeciez nie znam sie na tyle, zeby wiedziec, czy moje ustawienie wymyslone w glowei to wyjdzie super na zdjeciu czy chalowato  2. wszystko mi sie podobalo, co mi proponowal marcin z zona, wiec po co psuc? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5czwartych
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 101
|
2. wszystko mi sie podobalo, co mi proponowal marcin z zona, wiec po co psuc?  ale na drzewo nie weszłaś 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
5czwartych no halo - a drzewo nie bylo khem khem jedynym moim pomyslem ? :> zawislam w pol, bo dupa ciazyla i brak galezi nie pomagal i jak wyglada zdjecie?  soooo seeeexi wiszacy w pol slonik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
zwierzatko_mojej_mamy ja chcem to zobaaczyććć!  :  : :  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
zwierzatko_mojej_mamy ja chcem to zobaaczyććć!  :  : :  : ja też 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5czwartych
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 101
|
zdjęcie nie powstało bo z tego co pamiętam to leżałem ze śmiechu na ziemi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
5czwartych a Ty wiesz, ze ja sierota, jeszcze sie reszta z pleneru nie pochwalilam dziewczynom ?  niezly wstyd 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
jeszcze sie reszta z pleneru nie pochwalilam dziewczynom ?  niezly wstyd   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokazuj natychmiast, or else!
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
wedding_waw_pl
Zupelnie nowa wiedźma
|
Pytanie jak w temacie wątku: ile płacicie, ile zdjęć dostajecie jest z gatunku tych: ile płacicie za samochód (tzn. za zakup) i jaki ma przebieg. - Bo my możemy kupić auto za XX zł. z przebiegiem YY km. (zaraz, ale jakie auto, z jakimi opcjami, który rocznik? Pytanie tylko czy trzyletnie Dawoo Tico z przebiegiem 50tys. będzie tyle samo warte co trzyletni Merc S-class  Zdjęcia to nie ziemniaki - nie ocenia się ich na wagę !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marlen_ka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 968
kobieta szczęśliwa
|
Pytanie jak w temacie wątku: ile płacicie, ile zdjęć dostajecie jest z gatunku tych: ile płacicie za samochód (tzn. za zakup) i jaki ma przebieg. - Bo my możemy kupić auto za XX zł. z przebiegiem YY km. (zaraz, ale jakie auto, z jakimi opcjami, który rocznik? Pytanie tylko czy trzyletnie Dawoo Tico z przebiegiem 50tys. będzie tyle samo warte co trzyletni Merc S-class  Zdjęcia to nie ziemniaki - nie ocenia się ich na wagę !! moze nie ocenia sie ich na wage, ale zawsze lepiej miec rozeznanie. ile jaka jest srednia liczba zdjec, ktora dziewczyny dostaja. po to jest forum, zeby zapytac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
zupelnie nowa wiedzmo wedding_waw_pl!! Pierwszy dzien na forum i juz tak ostro?? Wyluzuj troche bo sobie niezla antyreklame robisz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|