abkasia
Wiedźma-plotkara

|
powiedzcie mi, czy da sie poprawic znaczaca stan brzucha cwiczac przez poltora miesiaca codziennie 1 poziom z tamele?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #150 : Listopad 07, 2009, 09:59:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
abkasia co do tamilee to nie wiem, ale goga wypróbowała 6weidera i ponoc w 1,5 miesiaca sa super efekty
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
dostam wlasnie od efika wczoraj ta 6W i mam zamiar dzis zaczac sie meczyc....  szkoda, ze nie mam tego na plycie jakiejs, bo ja tak wle cwiczyc z kims w odpowiednim tempie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorcia
Cicha wiedźma
Ilość piw: 39
|
dziewczyny, czy któraś z was spotkała się kiedyś z takim przyrządem Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=948052627 ? kurcze, strasznie nie lubię robić brzuszków a marzy mi się płaski brzuch na lato... może coś takiego umili te nudne ćwiczenia, wygląda bardzo sympatycznie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 944
|
A po jakim czasie od porodu można zacząć ćwiczyć 6W, albo ogólnie mięśnie brzucha jakoś tak bardziej intensywnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
|
sn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorcia
Cicha wiedźma
|
moja mama ma i bardzo sobie chwali
a płaski brzuch.. ma? 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 13, 2010, 11:50:02 wysłane przez dorcia »
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
a mi mowili, ze przez okres pologu nei powinno sie cwiczyc intensywnie brzuszkow, raczej rozciaganie, powolne przygotowanie organizmu do cwiczen Dodany tekst: Marzec 14, 2010, 11:58:04
dziewczyny, czy któraś z was spotkała się kiedyś z takim przyrządem Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=948052627 ? kurcze, strasznie nie lubię robić brzuszków a marzy mi się płaski brzuch na lato... może coś takiego umili te nudne ćwiczenia, wygląda bardzo sympatycznie  moja koelzanak to sobie kupila po porodzie.. czy jest zadowolona nie wiem.. ale ciezko jej idzie powrot do formy po porodzie.. i brzuch tez nei chce sie zmniejszac...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2010, 11:58:04 wysłane przez abkasia »
|
|
|
|
|
dorcia
Cicha wiedźma
|
oj ma, naprawdę super! no... i to jest duża zachęta! ale chyba poszukam tego w jakimś sklepie i sprawdzę ile to jest warte, bo jakby nie było to kolejny grat w domu.. chcę też wypróbować klasyczne kołyski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
Moja kumpela z zajebistym płaskim brzuszkiem zawsze powtarzała: "wariatko, ty nie wymyślaj kolejnych urządzeń, ty po prostu rób te brzuszki regularnie" 
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
dziewczyny, czy któraś z was spotkała się kiedyś z takim przyrządem Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=948052627 ? kurcze, strasznie nie lubię robić brzuszków a marzy mi się płaski brzuch na lato... może coś takiego umili te nudne ćwiczenia, wygląda bardzo sympatycznie  też to chce kupić ale na razie się zmobilizowac nie moge  i nie wiem czy znajde siły na ćwiczenia  moze gdzieś za 10kg się ruszę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
Ja musze od dzis zaczac cwiczyc, dupcia mi troszke urosla a brzuszek "wylewny"jest 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
Chermelle
Wiedźma-plotkara

|
aniak1211 ja powinnam od wczoraj  i ciężko sie zebrać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
aniak1211 ja powinnam od wczoraj  i ciężko sie zebrać  Ja sie zebralam  Ale Dominika siada na mnie  cos tam zrobilam ale jak ja uspie to musze powtórzyć Ale Ty nie masz nic do zgubienia 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 29, 2010, 08:13:45 wysłane przez aniak1211 »
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
ech, wrociłam tutaj bo niby schudłam prawie 5 kg, biegam regularnie, a na brzuchu nadal brzydko chyba zabiore sie za tamilee webb 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
ech, wrociłam tutaj bo niby schudłam prawie 5 kg, biegam regularnie, a na brzuchu nadal brzydko chyba zabiore sie za tamilee webb  ja robilam temileee ale zaprzetalam.... nie mam na nic czasu.... a moj brzuch sobie rosnie...... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czarnasia13
Cicha wiedźma
Ilość piw: 42
|
aniak ja mam ten sam problem, jak tylko kładę się do brzuszków to Paweł włazi na mnie bo myśli że to zabawa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1714
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujTamilee Webb in a Purple thong leotard to jest ta tomileee cwiczyc z kim kto wyglada jak .......... ?? nieeee jakos nie moge na nia patrzyc .
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujLudzie nie chorują tak jak w książce... nie wiem... nie potrafią ? nie chcą ? ... ;]
|
|
|
Helena
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 424
|
ja bym tez chciała coś z brzuchem zrobić, umięśnić bardziej, ale 6tki Wadera jakoś nie jestem w stanie przebrnąć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
ja bym tez chciała coś z brzuchem zrobić, umięśnić bardziej, ale 6tki Wadera jakoś nie jestem w stanie przebrnąć  jak ja zrobilam(najwiekszy len do cwiczen), to i ty wycwiczysz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
ja sobie 6 odpuscilam, bo uznalam, ze jest bez sensu dla mnie miesnie brzucha mam fajne i mocne, ale co z tego jak przykryte warstwa tluszczu a na to 6 nie pomoze  powinnam biegac, to by pewnie pomoglo, ale nie chce mi sie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
golinda na szczescie zrozumialam to dosyc szybko, a nie po zakonczeniu 6W 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1232
zouza w pretensjach - podobno ;)
|
miesnie brzucha mam fajne i mocne, ale co z tego jak przykryte warstwa tluszczu Witam w klubie! Jestem stanowczo zbyt leniwa, by ćwiczyć  brzuch niby nadal płaski po dukanie, ale wiotki...
|
|
|
|
|
|
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego  /
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
golinda to photoshop!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
|
golinda to photoshop!!! Cheesy Cheesy Tym lepiej, bo łatwiej i szybciej można osiągnąć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|