|
golinda
Gość
|
najchetniej to bym sobie kupila taki przyrzad co sam cwiczy miesnie z tv marketu a do tego koniecznie klocek do stepu za jedyne 299zł, nóż komandosów i rewelacyjną maseczkę na porost włosów (nałóż ją na klatkę piersiową :mrgreen: ) :  : :  : :  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Październik 17, 2007, 10:08:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foszek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2003
|
Maz powiedzial ze zabierze mnie do chiuruga i bedzie po sprawie :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
(nałóż ją na klatkę piersiową ) na klatke. plecy i posladki :mrgreen: :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agaaa
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 26
|
Juz dostalo dawno a co to? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malutenka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 390
kawopijacz
|
abkasia napisał/a: najchetniej to bym sobie kupila taki przyrzad co sam cwiczy miesnie z tv marketu
a do tego koniecznie klocek do stepu za jedyne 299zł, nóż komandosów i rewelacyjną maseczkę na porost włosów (nałóż ją na klatkę piersiową :mrgreen: )
Przypomniałaś mi moją sąsiadkę z PL, która w TV markecie zakupiła taki sprzęt do spłaszczania brzucha (przyczepiało się toto rzepami i po włączeniu trzęsło). Dla zwiększenia efektu po otrzymaniu paczki nosiła cały dzień i później przez dwa kolejne biegunkę miała, jak cholera :-P
|
|
|
|
|
|
"It's just pure mindless vandalism!" Misfits
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Dla zwiększenia efektu po otrzymaniu paczki nosiła cały dzień i później przez dwa kolejne biegunkę miała, jak cholera :-P Przypomniala mi sie historyjka o babci ktora polknela Corega Tabs i "przeczyscilo ja z sila wodospadu"
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
malutenka
Wiedźma-plotkara
kawopijacz
|
Moja siostra od tego czasu nazywa tą dziewczynę ABGYMNIC :mrgreen: Później miała jeszcze fazę na jakies pantalony z filcu, które ubierała na noc, ale tu już musze młodej zapytać, bo nie pamiętam, a ona ma informacje z pierwszej ręki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1337
:)
|
Jak czytam o tych ćwiczeniach to są koszmarne z tego powodu, że czas ciągle goni :-P Ale chyba spróbuję, ciekawe czy wytrzymam.[/quote] No najgorsze jest to ze trzeba codziennie robic.Ale efekty juz po 2-3 tygodniach widac :-D dlatego warto zaczac ;-) Ja robilam jeden dzien przerwy w tygodniu,jak juz musialam ale nie wiecej. Niestety po 2 miesiacach juz nie bylo za bardzo widac efektu i zaczelam znowu po troszku cwiczyc,trzeba ciagle dbac o brzuszek :-D Poki co ja mam przerwe na 9 miesiecy,pozniej sie zacznie ostre trenowanie brzuszka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
malutenka
Wiedźma-plotkara
kawopijacz
|
Niestety po 2 miesiacach juz nie bylo za bardzo widac efektu i zaczelam znowu po troszku cwiczyc,trzeba ciagle dbac o brzuszek :-D
Bo niestety mięśnie brzucha są takie, że chwila przerwy, myk, myk i ich już nie widać. :-> Na razie codziennie robię po kilkadziesiąt brzuszków, raczej dla formy, bo się zasiedzę przy biurku i w domu, a basen raz w tygodniu to niestety trochę mało 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
to może ja się wypowiem w temacie który jest mi baaardzo bliski rzeczywiście 6 wadera jest dobrym zestawem ćwiczeń ale oczywiście nie doskonałym i to wcale nie tylko ze względu na to że trzeba być przy niej bardzo wytrwałym... paradoksalnie właśnie to że trzeba ćwiczyć codziennie jest jej największym mankamentem gdyż mięśnie brzuch jak i każde inne potrzebują odpoczynku żeby mogły się zregenerować po ciężkim wysiłku... jest to system ćwiczeń który został wymyślony dość dawno stąd też dopiero teraz są na ten temat dobrze i fachowo przeprowadzone badania... mięśni brzucha tak intensywnie nie trzeba a nawet nie należy ćwiczyć codziennie... ja z własnego doświadczenia polecam nieco zmodyfikowny trening weidera z dwoma dniami w tygodniu wolnymi od ćwiczeń lub jeszecze jeden trening moim zdaniem i ja jestem tego żywym dowodem lepszy trening Tameelee Webb z serii ja chcę mieć takie (w tym przypadku ja chcę mieć tkai brzuch), tam jest 15 minutowy zestaw ćwiczeń dla początkujących i dla zaawansowanych polecam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
julka
Gość
|
Mika, kochanie, a możesz napisać po ludzku, co polecasz, co można samemu ćwiczyć, jeżeli jest efektywniejsze od tej 6?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
tak jak napisałam trening tamelee webb dąstępny na plytach dvd lub można go ściągnąć z netu ), jest cała seria tych treningów nazywają się "ja chce mieć takie..." pośladki, brzuch, ramiona, ciało - ten ostatni to taki interwał na wszystkie części ciała bardzo dobry. Każda z płyt zawiera dwa treningi 15-minutowe na wybrane partie ciała jeden dla początkujących, drugi dla zaawansowanych. Te ćwiczenia są świente i bardzo efektywne gdyż są to zestawy wybranych ćwiczeń i przebadanych pod kątem zarówno efektywności jak i zdrowotności ich stosowania
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
julka
Gość
|
Dzięki, mika, poszukam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
proszę bardzo Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujz tej strony nożesz siągnąć trening o pośladkach :mrgreen: jest bardzo męczący ten zaawansowany ale pupcia po tym jak marzenie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
julka
Gość
|
jest bardzo męczący ten zaawansowany ale pupcia po tym jak marzenie Mika, nie kuś, ja chcę :-D I może zacznę ćwiczyć? Nie będę tego szukać w pracy, da sie to trenować w domu, na niewielkiej powierzchni?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
oczywiście że się da to są właśnie takie ćwiczenia dowykonywania w domu... ja cię nie kuszę z resztą na pewno się skusisz jak zobaczysz brzuszek tej babki na płycie cud miód malina
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
Kurczę udało Wam się niemożliwe - ja też ROZWAŻAM rozpoczęcie ćwiczeń. A to już dużo. Jaka efektywność tych ćwiczeń "ja chcę mieć takie..."? Mnie mobilizuja tylko szybkie efekty! Film z wesela mi tak obniżył samoocene, że jestem w stanie nawet zacząć 6w :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
Mnie - nałogowca ćwiczen - 6 weidera bardzo zniechęcała i wręcz odrzucała od -wiczeń... po ja chcę mieć takie można się spodziewać efektów po ok. 2 miesiącach jeśli ćwiczy się systematycznie tzn. ok 3 razy w tygodniu, takie same efekty osiągniesz w klubie fitness. ja ten trening sobie urozmaicałam tzn. poniedziałek - brzuch i pośladki wtorek - ciało środa - ramiona i brzuch czwartek - odpoczynek piątek - brzuch sobota - ciało niedziela - odpoczynek. Do zaawansowanych przechodziłam dopiero jak bez zadyszki wykonywałam podstawowe ćwiczenia, bo przede wszsytkim trzeba ćwiczyć można mniej efektywnie ale ważne żeby ćwiczyć , szczególnie tak jest w przypadku brzucha. A z ćwiczeniami tak jak z dietą : szybkie efekty nie są najzdrowsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
Ale można tez codzennie nie? Bo mnei przerwy baaaardzo rozleniwiają. Ale 6w zniechęca, bo słyszę, jakie to ciężki i nuuudne i zmudne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
jeśli tak rozłożysz trening żebyś codziennie ćwiczyła inną partie ciała to można jak najbarzdziej :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dr_chaos
Gość
|
Ja tez bardzo polecam Tamilee Webb - kiedyś robiłam ćwiczenia na brzuch i naprawdę było widać efekty. Przez moje wałeczki tłuszczu z tygodnia na tydzień zaczęły wyglądać fajnie ukształtowane mięśnie :mrgreen: Tylko to dawno było, teraz się czuję jak emerytka ze swoją kondycją :roll: Trzeba się wziąć za siebie :evil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
julka
Gość
|
tak jak napisałam trening tamelee webb dąstępny na plytach dvd lub można go ściągnąć z netu ), Mika - zamówiłam 4 płyty (jak szleć to szleć). Jak będą efekty :mrgreen: to sie pochwalę. I wklikam Ci "pomogła" ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foszek
Wiedźma-plotkara

|
Ja zrobilam porzadek w lodowce: wszystkie kaloryczne rzeczy, ktore je moj mam schowalam na koniec. Podobnie z napojami gazowanymi: na tyl, z przodu tylk woda miner. chude mleko. Slodycze juz nie leza na wierzchu tylk zamkniete w szafce, do ktorej rzadko zagladam :-) Jadam na mniejszym talerzu i nie przed telewiorem I wieciee to wszystko dziala :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
julka
Gość
|
I wieciee to wszystko dziala Brawo, Foszku, powodzenia, chociaż jak patrzę na zdjęcia - to za dużo tego powodzenia nie potrzebujesz, ja to co innego :-(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
foszek
Wiedźma-plotkara

|
Brawo, Foszku, powodzenia, chociaż jak patrzę na zdjęcia - to za dużo tego powodzenia nie potrzebujesz, ja to co innego Potrzebuje bo sukienka mi sie jeszcze nie zapina a coraz bardziej mi sie podoba :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|