Strefa Ślubna
Luty 12, 2012, 06:39:45

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
   Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 [3]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Świadkowie i drużbowie  (Przeczytany 6533 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
iliana
Zupelnie nowa wiedźma

Ilość piw: 18

« Odpowiedz #50 : Kwiecień 23, 2009, 03:02:00 »

To zależy przede wszystkim od tego z kim TY chcesz siedzieć. Wolisz mieć obok siebie młodych tzn. świadków i drużbów? Czy jednak zależy Ci, żeby rodzice też siedzieli blisko? U mnie rodzice siedzą ze swoimi znajomymi (np. chrzestnymi), a przy nas świadkowie.
A prośbę o bycie drużbą chyba wystosowałabym osobiście, znaczy w tym wypadku najlepiej telefonicznie. Ewentualnie zrobiłabym dla nich osobne zaproszenie właśnie z prośbą o bycie drużbą.
Strefa Ślubna
« Odpowiedz #50 : Kwiecień 23, 2009, 03:02:00 »

zosia2007
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 3573

« Odpowiedz #51 : Kwiecień 23, 2009, 03:07:12 »

drużbami są zazwyjaj osoby ci bliskie wiec powinno sie je zaraszac osobiscie, ew. telefonicznie a nie przez zaproszenie
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382

zdezaktualizowany opis...

« Odpowiedz #52 : Kwiecień 23, 2009, 03:10:58 »

nie pomoge z usadzaniem, bo mialam dlugi stol i zmiescili sie wszyscy potrzebni wink

co do zapraszania i mianowania na druzbe via koperta pocztowa to tez mam mieszane uczucia - ja bym zadzwonila wczesniej z mianowaniem ustnym bez dopisku w zaproszeniu wysylanym, i jak sie zgodza (bo przeciez nie musza) to fajnie, a jak nie to zaproszenie przyjdzie takie jak dla kazdego goscia.

kto nie wybacza błedów? - kobiety i tetris w 19 levelu Grin

Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków.
Zarejestruj się lub Zaloguj
rudaa
Zupelnie nowa wiedźma

Ilość piw: 0

« Odpowiedz #53 : Kwiecień 23, 2009, 03:16:43 »

przepraszam chyba się źle wyraziłam ja a właściwie My rozmawialiśmy już z naszymi znajomymi i prosiliśmy ich na drużbów przy okazji jak widzieliśmy się dwa miesiące temu Oni oczywiście zgodzili się nimi zostać tylko że teraz wysyłam im zaproszenia i chciałam to tak oficjalnie zrobić przy tej okazji i nie bardzo wiem jak mam to napisaćSmiley pomożecie?Huh?
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382

zdezaktualizowany opis...

« Odpowiedz #54 : Kwiecień 23, 2009, 03:18:38 »

rudaa a no rozumiem wink to nie wiem - chyba juz by mi sie nie chcialo pisac oddzielnego oficjalnego i jeszcze zastanawiac sie nad ladnym zdaniem potwierdzajacym te funkcje wink ja bym olala najprawdopodobniej wink
rudaa
Zupelnie nowa wiedźma

Ilość piw: 0

« Odpowiedz #55 : Kwiecień 23, 2009, 03:32:18 »

Witaj cumberland ja miałam podobny problem jak Ty tez dwie doskonale osobistości ale bardzo różne z jedną od szczała można by konie kraść a druga nas nieco stopuje superowe dziewczynki więc jedna z nich będzie moją świadkową i będzie w kościele tuż obok mnie natomiast tą drugą poprosiłam za pierwszą druhnę i będzie tuż za mną obie będą  blisko mnie  i będą pełniły równie ważne role  w domu obie pomogą mi się ubrać jedna będzie poprawiać welon druga rzucać ryż itd. na przemian polecam
cumberland
Wiedźma-plotkara
*

Ilość piw: 1092

« Odpowiedz #56 : Kwiecień 23, 2009, 07:44:04 »

dzieki rudaa za rady, ale ja już sporo po wink

Strony: 1 2 [3]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

PustaMiska - akcja charytatywna
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!