magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #175 : Kwiecień 04, 2009, 09:33:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
sonja przy ćwiczeniach na brzuch głowa jest zawsze ZAWSZE uniesiona, niemniej jednak powinna być w takij pozycji aby odciążyć odcinek szyjny (czy jak on sie tam zwie) kręgosłupa, czyli musi być linia prosta tego odcinka, jest to trudne do wykonania ale da się wyćwiczyć jesli ktoś zaczyna dobrze robić ćwiczenia na brzuch to następnego dnia dobrym objawem powinien być: ból szyi  nie żartuje! to jest dowód na to że się mięsnie przyzwyczajają do prawidłowej pozycji głowy przy ćwiczeniach brzucha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3724
|
Dzięki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
sonja przy ćwiczeniach na brzuch głowa jest zawsze ZAWSZE uniesiona, niemniej jednak powinna być w takij pozycji aby odciążyć odcinek szyjny (czy jak on sie tam zwie) kręgosłupa, czyli musi być linia prosta tego odcinka, jest to trudne do wykonania ale da się wyćwiczyć jesli ktoś zaczyna dobrze robić ćwiczenia na brzuch to następnego dnia dobrym objawem powinien być: ból szyi  nie żartuje! to jest dowód na to że się mięsnie przyzwyczajają do prawidłowej pozycji głowy przy ćwiczeniach brzucha To super ! Bolala mnie szyja ale ja myslalam ze wlasnie zle wykonywalam te cwiczenia  Co do ud to tragedia. Kolega z pracy wolal na mnie Herflig  Sonja mialas problemy z siadaniem 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 04, 2009, 03:59:19 wysłane przez magdarynka »
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
Mnie też po brzuszkach oprócz brzucha szyja pobolewuje  A po tych udach, to kurcze drugi dzień chodzę jak robot  Dzisiaj nie ćwiczyłam, bo nie było czasu, ale jutro znów robię, tylko jeszcze nie wiem co  A tak w ogóle, to nie jestem w stanie zrobić całego programu (15min) 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

|
To super ! Bolala mnie szyja ale ja myslalam ze wlasnie zle wykonywalam te cwiczenia  Co do ud to tragedia. Kolega z pracy wolal na mnie Herflig  Sonja mialas problemy z siadaniem  Magadarynka tak to nazwijmy  dziś dzień przerwy i jutro znów brzuch i ciało, a pojutrze brzuch i ramiona, bo tak sobie rozkładam  po jednej serii każde
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 04, 2009, 10:46:35 wysłane przez sonja »
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
ja wlasnie wrocilam z basenu, mam nadz ze choc troche mi pomoglo...... tez chodze jak robot  na mojej plycie nie ma ciała... ale za to mam dwa razy posladki, chce sie ktos wymienic?  ja jutro robie brzuch i moze ramiona.... chyba ze posladki dam rade 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
ja juz bym pocwiczyla.. tzn cwiczyc mi sie nie chce..  ale chce wygladac conajmniej jak przed ciaza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
calla
Wiedźma-plotkara

|
A mnie w ogole nie boli brzuch po cwiczeniach i szyja tez nie. Jak cwicze, to czuje, ze miesnie pracuja i troche boli, ale potem juz nie. Ale moze dlatego, ze jakis czas temu robilam 6 Weidera i wtedy mnie wszystko bolalo. A teraz miesnie sa juz troszke wycwiczone??
Na poczatku tez nie dalam rady zrobic calej serii 15 min. Ale za kazdym cwiczeniem bylo lepiej i robie coraz wiecej :-)
|
|
|
|
|
|
"Zadna przyjemnosc nie jest zakazana jesli nie powoduje jakiejs szkody"
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

|
calla, to jak Ty zaprawiona w bojach po 6 Weidera nie dajesz rady, to nie dziwne, że ja nigdy nie ćwicząca regularnie brzucha nie daję  Nie mam się w takim razie co zniechęcać, tylko próbować dalej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
calla
Wiedźma-plotkara

|
ishka82 tyle tylko, ze ja calej "6" nie zrobilam ;-) Ale wytrwalosc na pewno poplaca :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

|
Calla, ale widzisz różnice w figurze? Bo to co mnie najbardziej zniechęca do ćwiczeń to to, że efekty przychodzą późno  ja bym chciała od razu, po jednych ćwiczeniach 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 05, 2009, 08:58:46 wysłane przez sonja »
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

|
Calla, ale widzisz różnice w figurze? Bo to co mnie najbardziej zniechęca do ćwiczeń to to, że efekty przychodzą późno  ja bym chciała od razu, po jednych ćwiczeniach  O właśnie, a jak do tego jeszcze dochodzi niemożność wykonania całych zestawów i ból mięśni po, to niestety nie działa motywująco.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
calla
Wiedźma-plotkara

|
No wlasnie zauwazylam malutkie efekty :-) Brzuszek jakby mniejszy i nad brzuszkiem troszke mniej tluszczyku ;-) Takze powoli, powoli moje mile panie, cierpliwosci a efekty beda :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
A ja nei mogę tych dupowo-udowych robić od Tamilee, bo mi kolanko nei pozwala. Brzuch na poczatku naparzał jak cholera, szyja też. Efekty po kilku tygodniach regularnych ćwiczeń, tyle że od jakiegoś czasu znów sobie odpuściłam... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Cwiczenie na brzuch trenuja miesnie, one nie spalaja tluszczu na brzuchu, bo organizm spala tam tluszcz gdzie chce. Czyli moze byc tak, ze masz swietne miesne brzucha i dalej tluszczyk. Bez cwiczen cardio sie nie obedzie.
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
na bank robie cos zle w tych cwiczeniach brzyszkowych. Nic mnie nie boli, ani szyja (chociaz staram sie trzymac ta piłeczke  ) ani tym bardziej miescie brzucha. W trakcie cwiczen mało mi sie te miesnie nie zapala, mam wrazenie ze tak sa gorace, czasami musze przerwac bo juz nie mam sily, a na drugi dzien zadnego bolu... to jest NIEMOŻLIWE, zebym miała tak wycwiczony brzuch, zeby mnie nic nie bolało  ale powiem wam, ze wczoraj juz zrobiłam wiecej niz poprzednim razem  ech....... dzisiaj sprobuje znowu ten brzuch......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

|
Ja wczoraj zasnęłam z przy "Rozmowach kontrolowanych" i z ćwiczeń nici - miałam ćwiczyć brzuch i ramiona po filmie  za to dziś planuję zrobić po jednej serii na wszystko:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
Ja ramiona wczoraj robilam przy myciu okien
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
supersluby.pl
Zupelnie nowa wiedźma
|
Ja wczoraj zasnęłam z przy "Rozmowach kontrolowanych" i z ćwiczeń nici - miałam ćwiczyć brzuch i ramiona po filmie  za to dziś planuję zrobić po jednej serii na wszystko:) Ja nigdy przed telewizorem nie ćwicze bo kończy się to podobnie jak w powyższym przypadku 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.SuperSluby.pl Wejdź i sprawdź co jesteśmy w stanie Ci zaoferować!
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
kurde, dluga przerwe miałam... calkiem zapomniałam o tej babie... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
calla
Wiedźma-plotkara

|
Cholera, cale moje cwiczenia poszly sie ... przez ten pobyt w PL. Tyle zarlam, ze to co zgubilam wrocilo znowu :-( Ehhhhh, i teraz musze zaczynac wszystko od poczatku no! Na szczescie teraz przez 2 m-ce nie ruszamy sie nigdzie, wiec jest nadzieja ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
riannka, piwko wirtulane dla Cie  a na zlocie dostaniesz prawdziwe 
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
supersluby.pl
Zupelnie nowa wiedźma
|
Trzymam kciuki za powodzenie 
|
|
|
|