iksa_nl
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 43
|
Pokażę Wam takie jak podobają się nam. Tyle, ze dla mojego narzeczonego byłaby bez żadnych kamieni Który jubiler je wykonał? Wpadły mi w oko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #125 : Czerwiec 27, 2008, 02:50:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karolkaw11
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 11
|
nasze cudeńka  od wewnętrznej strony firma dokłada maleńki rubinek, podobno na szczęscie, zobaczymy :angel:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zlota
Gość
|
trik26 polewam! Początkowo nie chciałam żadnych napisów na obrączkach ale po przeczytaniu Twojej listy proponowanych cytatów mam zamiar zrobić Ukochanemu niespodziankę  Moja raczej zostanie goła  chyba, że i on wpadnie na taki pomysł i też mi coś wygraweruje hihi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kefte27
Gość
|
A to nasze cuda. Biało-żółte, w mojej cztery diamenciki i delikatna fala w obu  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
wrobelek, a wy nie macie juz jednych po cywilnym?
panikarola, tamtem post był napisany w lutym :ag: :ag: wlasnie przed cywilnym zamawialismy
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
panikarola
Wiedżma ze słowotokiem

|
aha  no to wszystko jasne!!! boze, zapomnialam, ze ja ciebie o to pytalam...
|
|
|
|
|
|
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.
|
|
|
|
|
|