effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
Myśmy prób jeszcze nie zaczęli  nawet utworu ostatecznie nie wybraliśmy jeszcze  a do Nothing Else Matters to poprzytulać się można po prostu  don't worry, utwory, które obstawiamy, mają po 5-6 minut 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #150 : Maj 06, 2009, 08:49:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu_hoooka
Cicha wiedźma
Ilość piw: 12
|
no niech skonam!!!  nie moge sobie tego wyobrazic!! w salonie sciany obijacie?? 
|
|
|
|
|
|
Just married...
|
|
|
rubin04
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3449
Ko, ko, ko..
|
Nasza piosenka miała 2:30 min, bo i ja, i mąz zapedów i umiejętności tanecznych mamy zero.... Taniec był "przytulaniec", pełen spontan - bez wczesniejsztych treningów,ale poszło super
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aga.ant
Cicha wiedźma
Ilość piw: 56
|
bu_hoooka dokładnie tak, obijamy ściany w salonie  i chyba coś jest w powiedzeniu: ten się śmieje, kto się śmieje na pierwszym tańcu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
aga.ant, u nas była pełna, ta coś koło 9 minut  Po trzech minutach dj zaprosił na parkiet inne pary. Świadkowie byli umówieni, ze mają wyjść, to samo rodzice męża i moją mamę poprosił chłopak świadkowej...no, a do tej grupki już chętnie i inni dołączyli  Myślę, ze to fajne wyjście, jeśli się nie czujecie pewnie, nie macie jakiejś choreografii 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
aga.ant
Cicha wiedźma
|
ishka82 właśnie ściągamy wszystkie możliwe lekcje tańca, a jak to nic nie pomoże to będzie zwykły przytulaniec i będzie ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

|
ishka82 właśnie ściągamy wszystkie możliwe lekcje tańca, a jak to nic nie pomoże to będzie zwykły przytulaniec i będzie ok.
No my po prostu od razu zdecydowaliśmy, że będzie przytulaniec i ani raz nie ćwiczyliśmy przed  Wyszło zwyczajnie, ale fajnie  A goście byli bardzo zaskoczeni wyborem piosenki na pierwszy taniec 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aga.ant
Cicha wiedźma
|
Moja mama, jak jej powiedziałam, że będzie piosenka rockow, której nie zna to powiedziała, że cytuję "jaja sobie ze mnie robisz"  a trzeba wiedzieć, że rzadko matka rodzicielka mówi takim językiem Mam wielką nadzieję, że dobrze nam pójdzie, a że nie będzie kamerzysty to jeden stres mniej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

|
aga.ant, u mnie kamerzysty też nie było  A mama moja słucha Metallici, więc dobrze wiedziała, co to za piosenka i podobało jej się  A teście nie zostali poinformowani, żeby nie zaczęli marudzić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 235
11.07.2009
|
my chodzimy narazie na kurs tanca dla narzeczonych  juz ostatni miesiac... a potem bedziemy myslec o pierwszym tancu  chcielibysmy cos innego.... nie prytulaniec, nie walc..... hmmmm zobaczymy co nam z tego wyjdzie  i cz starczy czasu? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
balbina
Cicha wiedźma
Ilość piw: 26
|
Wlasnie szukam walca wiedenski czy angielski (albo cos "walcowatego"). Moj malz przyszly stwierdzil,ze za trudny jest taniec do "It is you" - za duzo momentow "do figur" i tez (chyba dla mnie,wiec prosze o wybicie mi tego pomyslu) brat malza mial te piosenke rok wczesniej na swoim weselu (w krotkiej wersji,ale jednak).
zadko to mówie ale mąż ma rację  próbowaliśmy do tego odtańczyć naszego walca i było męcząco , przedewszystkim za wolno i smętnie . musicie wyrażnie słyszeć takt na 3 i "coś " co pomaga płynąć , unosi się i opadać , to bardzo ważne jak nie jest się wyborowym tańcerzem tak jak ja  ja nagrałam sobie kilka walców , które wpadły mi w ucho i poprostu po kolei ten sam układ testowaliśmy z piosenką ,naprawdę to ułatwia wybór. a tańczyliśmy do GIRLS ALOUD - SEE THE DAY Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujbardzo fajny też jest STUCK ON YOU Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujDancing like lovers Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujPeter Cetera Forever Tonight Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujI na koniec oczywiście wspaniała Whitney Houston The Greatest Love of All Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujoraz You light up my life , niestey mam tylko wykonanie Lee Ann Rimes Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujAha z twojej listy najbardziej podoba mi się Martine McCutcheon "Perfect moment",jest bardzo walcowata i taka otulająca( coolwiek autor miał na myśli  )
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 07, 2009, 07:36:22 wysłane przez balbina »
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1360
|
I na koniec oczywiście wspaniała Whitney Houston The Greatest Love of All Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujoraz You light up my life , niestey mam tylko wykonanie Lee Ann Rimes Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujmyśmy tańczyli do You light up my life, ta wersja z Twojego linku to nie jest na pewno LeeAnn Rimes. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj Jest jeszcze wersja śpierwana przez Whitney Houston, Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj i orginał Debby Boone - Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj nam się najbardzie podobała wersja LeeAnn Rimes i tę wybraliśmy - w ogóle polecam, bo jak na walc angielski, to ta piosenka jest b. wolna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
balbina
Cicha wiedźma
Ilość piw: 26
|
dzięki za poprawę , toś poprostu tak tam napisał a ja uwierzyłam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mati
Powściągliwa wiedźma

|
Moja mama, jak jej powiedziałam, że będzie piosenka rockowa, której nie zna to powiedziała, że cytuję "jaja sobie ze mnie robisz"
aga.ant, wszystko bym dała, żeby zobaczyć jej minę w tym momencie! a w ogóle to masz  za odwagę i żeby się Wam ładnie wszystko wytańcowało 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilona33
Zupelnie nowa wiedźma
|
u nas była piosenka Raya Charlesa "I Can't Stop Loving You" - śpiewana przez zespół z Poznania
|
|
|
|
|
|
|
|
|
giga
Wiedźma elokwentna
Ilość piw: 734
|
effik,świetna ta stronka Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
u nas chyba bedzie piosenka z filmu Uwierz w ducha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
u nas chyba bedzie piosenka z filmu Uwierz w ducha  bjutiful 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KASIA1983
Zupelnie nowa wiedźma
|
czy próbował ktoś zatańczyć walca angielskiego do piosenki z filmu"uwierz w ducha"lub piosenki metalliki "nothing..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
ja nie, ale sa tacy  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguja tu masz wersje z bardzo ladnie wypunktowanym rytmem : Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renata
Zupelnie nowa wiedźma
|
moja siostra miała: listen to ur heart - roxette  my jeszcze nie wybraliśmy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monia
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 3
|
A my będziemy mieć Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujMesajah - Każdego dnia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
a my mieliśmy połączenie walca do muzyki z filmu Uwierz w ducha z salsą do piosenki Cuba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
a my mieliśmy połączenie walca do muzyki z filmu Uwierz w ducha z salsą do piosenki Cuba  filmik, filmik! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma