Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
jest wiele takich piosenek, które nie są odpowiednie na wesele przykładem może być ostatnio pokazywany na plotach filmik ze ślubu na youtube (Slub bodajże fotografa Zbyszka Kruka) ta piękna piosenka IF J Go też nie pasuje bo jest cholernie smutna kiedyś na gazecie dziewczyny zachwycały się podkładem muzycznym ze Shreka Allelujah - a to też smutna piosenka a najlepsze że jak napisałam to na gazecie to od razu miałam atak autora bądź młodego z tego filmu, brakowało argumentów więc się przyczepił że błędnie napisałam shrek (napisałm Shreck)
ludzie często coć puszczają bo im się melodia podoba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Grudzień 02, 2007, 10:26:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ze_nitka
Wiedźma mocna w gębie

Ilość piw: 635
|
chyba ciut za długi utwór. Na pewno można go ładnie skrócić. Nam się podoba piosenka Prince'a Kiss... ale ja nie wiem jak do tego zatańczyć. Lubię You'll see Madonny, ale srednio nadaje się na wesele. A pewnie zatanczymy do If you don't know me by now. Wiem że oklepana piosenka, ale strasznie nam się podoba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
tachogti, ostatnio kolega opowiadal, ze byl na weselu i pierwszy taniec to byla roxette i tekst:
it must have been love but it's over now. ...
hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
ludzie często coć puszczają bo im się melodia podoba albo nie rozumieją slów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 1346
Leniwiec :)
|
zwierzatko_mojej_mamy, to jest standard ale rozumiem, ze ktos po angielsku nie rozumie (Purple rain Prince'a tez w sumie po glebszym przesluchaniu sie nie nadaje mimo ze piekne) ale po polskiemu nie rozumiec to juz wyzsza szkola jazdy ;-)
|
|
|
|
|
|
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife 
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
Osobiście nie znam zbyt wielu polskich piosenek nadających się na 1 taniec. Kiedyś chodziło mi po głowie "Tylko tobie dam" Zijo, ale to takie banalne... Choć mam słabość, nie ukrywam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
roxette i tekst:
it must have been love but it's over now. ... taaa już nie raz słyszałam o pierwszym tańcu przy tej piosence porażka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzidzia101
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1050
|
A my tanczylismy do "Niebo z moich stron" Czerwonych Gitar. :mrgreen: Tez nie mielismy jednej, wspolnej piosenki. Walc nam nie bardzo wychodzil bo nie mielismy zbyt duzo czasu na proby. A ta piosenka nam podpasowala, slowa ok, pasuja na wesele, melodia dosc zywa wiec nie bujalismy sie z nogi na noge, bylo dosc duzo obrotow a i ludzie nie byli chyba znudzeni :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
zwierzatko_mojej_mamy, to jest standard ale rozumiem, ze ktos po angielsku nie rozumie (Purple rain Prince'a tez w sumie po glebszym przesluchaniu sie nie nadaje mimo ze piekne) ale po polskiemu nie rozumiec to juz wyzsza szkola jazdy ;-) dokladnie... na miejscu Pana Mlodego za "Winde do nieba" opuscilabym chyba lokal :evil: "Moj piekny Panie, ja go nie kocham, taka jest prawda...." czy to tak trudno zrozumiec?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
"Tylko tobie dam" Zijo, ale to takie banalne... Choć mam słabość, nie ukrywam  U mojej przyjaciolki to bylo. A my mielismy "Little Wonders", wlasnie troche na przekor, bo na poczatku rob thomas spiewa "the hardest part is over" :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
Windą do nieba zdecydowanie odpada. Też bym wyszła na miejscu PM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
My z R zatanczymy do "This Guy's In Love With You" w wykonaniu Faith No More (do posluchania tutaj, jakby co). Decyzja zapadla jednoglosnie :-D Oboje mamy sentyment do FNM, a tekst piosenki bardzo przypomina nam nasze poczatki... :-)( Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj - jakby co ;-)). Tylko jeszcze nie wiemy, jak zatanczymy. Mielismy sie pobujac, bo oboje jestemy kaleki w tancu. Potem ja wymyslilam, ze moze jednak walca. Pytanie ktorego (angielskiego, czy wiedenskiego) ciagle pozostaje otwarte, bo sie na tym nie znamy (mnie osobiscie sie wydaje, ze angielskiego bedzie tu latwiej podpasowac)... na kurs nam sie nie bardzo chce, kupilismy DVD z nauka tanca, hehe (poki co - pieknie sie kurzy). Bedzie ciekawie, hehe :-P
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
Anupka, do posłuchania tutaj, czyli gdzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
my najpierw mieliśmy Wielką miłość a potem Przetańczyć z Tobą chcę całą noc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mary_popins
Wygadana wiedźma

|
mika9983, dwa pierwsze tańce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
mary_popins, jeden taki przedłużony :mrgreen:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
Eee.......... a to nie wkleilo sie? No to inny link, mam nadzieje, ze zadziala: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujTen poprzedni byl na YouTube: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujdla porownania oryginalnalna wersja tej piosenki (Herb Alpert) znajduje sie tutaj : Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujznalazlam jeszcze jedno, spiewa Noel Gallagher : Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJa tam osobiscie wole gdy spiewa ja Mike Patton z Faith No More :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

|
a my będziemy tańczyć przy Fascination Nat King Cole... standardowo, ale nam pasuje ten walc angielski:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ze_nitka
Wiedźma mocna w gębie

|
Nam sie bardzo podoba If you don't know me by now - simply red... tez dobry to walca. Po za tym, czy musi być oryginalnie? Co złego w standardowych utworach? rilla84, czy chodzicie na kurs tańca? Pytam bo Fascination Nat King Cole pierwszy raz usłyszałam na kursie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

|
na kurs chodziliśmy już kilka razy:) parę stopni już zaliczyliśmy. Za kilka tygodni znów będziemy ćwiczyć, teraz pod kontem wesela:) A fascination już wcześniej znałam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ze_nitka
Wiedźma mocna w gębie

|
A fascination jest śliczne My też chodzimy na kurs i zamierzamy chodzić dalej. Co prawda zdażyło nam sie kilka razy wyjść nadąsanym, bo ty nie umiesz prowadzić, bo ty jesteś uparta  ale naszczęście póki co nadal chodzimy. Po za tym ja pod koniec jestem już zmęczona, mamy 6, czasem 7 tańców przez 90 minut, tępo jest bardzo duże po przyjściu jestem padnięta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dagi
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 174
|
ze_nitka, A gdzie chodzicie na naukę tańca? Pytam, bo my też w końcu musimy się gdzieś zapisać.
|
|
|
|
|
|
url=http://www.przewodnikmp.pl] Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj [/url]
|
|
|
ze_nitka
Wiedźma mocna w gębie

|
dagi81, szarpnęliśmy się na Sulewskich Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj . Koleżanka ich polecała, trafiła nam się Monika Sulewska i jakiś facet - Marek, więc para pokazuje kroki, nie jedna osoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dagi
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 174
|
szarpnęliśmy się na Sulewskich Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj . Też o nich myślałam. A który kurs wybraliście, ten dla narzeczonych?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ze_nitka
Wiedźma mocna w gębie

|
A który kurs wybraliście, ten dla narzeczonych? Nie, zdecydowaliśmy się na normalny kurs tańca towarzyskiego dla początkujących, później chcemy pójść na kolejny poziom. Kurs tańca dla narzeczonych jest intensywny - trwa miesiąc i zajęcia są 2 razy w tygodniu. A my chcieliśmy potraktować kurs tańca również jako formę aktywności fizycznej. No i woleliśmy pochodzić dłużej. Podobno niezła jest ten Egurrola, my się na nią nie zdecydowaliśmy bo mieszkamy po przeciwnej stronie Wisły i było by tam za daleko i godziny wtedy nam nie pasowały.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|