misiaczek187
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 12
|
 |
« : Sierpień 27, 2007, 10:09:12 » |
|
Przeglądając Twoje zdjęcia zauważyłam etui z pędzlami do makijażu możesz zdradzić gdzie mozna je kupić oraz czy były w komplecie czy tez sama kompletowałaś ?? Ja mam sporo pędzli,ale nie mogę znaleźć takiego etui 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Sierpień 27, 2007, 10:09:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gioseppe
Trajkocząca wiedźma
Ilość piw: 555
mama Wiktora zmysłowoustego ;)
|
Przeglądając Twoje zdjęcia zauważyłam etui z pędzlami do makijażu możesz zdradzić gdzie mozna je kupić oraz czy były w komplecie czy tez sama kompletowałaś ?? Ja mam sporo pędzli,ale nie mogę znaleźć takiego etui  odp. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1343
:)
|
I ja z ciekawosci patrzylam na te pedzle.... az mi sie zachciala takiego kompletu KOZLOWSKI ,marzenie.
Kozlaowskiego pedzle polecam,najwyzsza jakosc i wlos naturalny.
Mam komplet pedzli z naturalnego wlosa,moj ulubiony to do rozu (wlos z wiewiurki)mieciusi i milusi... :-D
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
o matko, ale jestem dzisiaj zakrecona - do 3ciego postu myslalam, ze chodzi o pedzle malarskie do farb 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
dobre pądzlle z naturalnego włosia ma też Inglot niestety widziałam tylko do kupienia na sztuki.... ale na allegro widziałam też całkiem fajne oferty pędzli z naturalnego włosia w kompletach i czasem nawet na licytacji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gioseppe
Trajkocząca wiedźma
Ilość piw: 555
mama Wiktora zmysłowoustego ;)
|
dobre pądzlle z naturalnego włosia ma też Inglot niestety widziałam tylko do kupienia na sztuki.... ale na allegro widziałam też całkiem fajne oferty pędzli z naturalnego włosia w kompletach i czasem nawet na licytacji oj tak, inglot ma rewelacyjne pedzelki. kozłowski zreszta tez ale taki zeby skomponowac fajny komplet trzeba wydac sporo kasiurki  jest jeszcze jeden pan zwany panem pedzelkiem (na wizazu) ale sprzedaje tylk w wwie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misiaczek187
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 12
|
ja właśnie mam kilka z Inglota ale nie wszystkie,ale tanie nie są,bo za pędzel do pudru zapłciłam 70 zł więc dokładając drugie tyle mam komplet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|